Privatflytning

Flytning du kan stole på!

Dit lokale Flyttefirma i mere end 25 år.

Uanset om du skal flytte til eller fra hus, lejlighed, plejehjem, kollegie eller opbevaring, er Thuesens Møbeltransport i Århus, den helt rigtige samarbejdspartner. Vores mange års erfaring garanterer en sikker og gnidningsfri flytning. Vi foretager flytteopgaver i Århus og omegn samt til eller fra Sjælland og Fyn. Vi gør vores bedste for altid at være behjælpelig også, hvis du står akut og skal flytte.

Lader du os stå for din flytning er du garanteret, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om opgaven, ligesom alle aftaler om pris på flytning overholdes. Vi lever af anbefalinger og de sidste 30 år har firmaet arbejdet for glade kunder og det gør vi alt for at fortsætte med.

Udfyld og indsend selv oplysninger af opgavens omfang på Få flyttetilbud

Eller kontakt os for et tidspunkt hvor vi kan kigge forbi til et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning. Det kan du gøre her – Gratis besigtigelse

Sikker flytning til priser i øjenhøjde

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, men vi gør vores bedste for at tilbyde gode konkurrencedygtige priser.

Når vi foretager flytning for private, er vores opgave, at du trygt kan overlade dine ejendele i vores erfarne hænder. Vi behandler alle genstande, som var de vores egne – uanset om det er møbler, nips, arvegods eller andet og med vores fulde forsikring er du altid dækket ind.

Regningen på din flytning vil blive sendt på e-mail efter udført arbejde, med 3 dages betaling, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Mangel på tid eller kræfter?

Har du ikke tid eller kræfter til at forberede din flytning? Vi har mange års erfaring med skånsom nedpakning og udpakning. Vi totalløsninger med nedtagning af diverse lamper, tv, reoler, billeder m.m samt ophængning på ny adresse, samt flytterengøring. Alt arbejde er selvfølgelig forsikret. Vi tilbyder også bortskaffelse af indbo til genbrug eller forbrændingen, samt kørsel til eller fra auktionshuse.

Selvom vi er et flyttefirma fra Aarhus kører vi ugentligt i hele midtjylland for tilfredse kunder.

Uforpligtende og gratis tilbud på din flytning

Vi kigger meget gerne forbi til et gratis og uforpligtende tilbud på din privatflytning! 

Det sparer dig for en masse besvær med en detaljeret beskrivelse af dit indbo og dine forhold og muligheder for misforståelser. Det giver også en bedre pris, når alle detaljerne er på plads med det samme. Et besøg tager ca. 10-20 minutter og vi aftaler et tidspunkt der passer dig.

Et skriftligt tilbud vil blive sendt på mail senest 24 timer efter besøget.

Du kan bruge formularen Gratis besigtigelse eller sende en mail på Thuesens@live.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe på 86 27 78 01

Det er altid en fordel at bestille din flytning i god tid, mindst en måned før hvis muligt, så sandsynligheden for at vi kan efterkomme dine ønsker, er større.

Vi bestræber os på altid at kunne stå til rådighed for dig, selv hvis der er tale om en akut flytning. Kontakt os og vi finder en løsning.

Det kan være en stressende affære at flytte men med en god planlægning og forberedelse går det glidende. Vi tilbyder en løsning til alle behov.

Til flyttedagen skal følgende være ordnet medmindre andet er aftalt på forhånd.

  • Alt der kan være i flyttekasser skal være pakket, flyttekasserne foretrækkes af en god kvalitet
  • Vægt pr. kasse skal være max 20 kg
  • Lamper, elektronik, hårde hvidevarer og lignende skal være afmonteret
  • Undlad at vande store planter før flytning
  • Har du mange bøger pakkes de bedst fordelt i mange kasser hvor det resterende rum fyldes ud med let inventar.
  • Vi anbefaler at billeder af lærredstræk/uden glasramme pakkes ind i bobleplast, alt andet pakkes godt ind i flyttetæpper.

Ja, vi tilbyder både udlejning af flyttekasser og hjælpematerialer samt salg af engangsartikler som indpakningspapir og bobleplast. Hvis du ønsker køb af flyttekasser i forbindelse med fx opbevaring kan vi også være behjælpelig.

Vi tilbyder levering og afhentning af alle materialer – på et tidspunkt der passer dig.

  • Efter udført arbejde vil en regning blive sendt på email, med 3 dages betaling medmindre andet er aftalt på forhånd.
Din flytning er fuldt forsikret! – fuld forsikring af dine ejendele er altid med i tilbuddet.

Vi gør altid vores bedste for at undgå skrammer men uheld kan ske.
 

I det uheldige tilfælde at dine ejendele skulle blive beskadiget under flytningen, dækker vores forsikring alle dine genstande.

Hvis du har brug for opbevaring lokalt i Århus eller i jylland har vi forskellige anbefalinger:

  • DitPulterkammer

Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme