Flytning – Privatflytning

Flytning du kan stole på!

Uanset om du skal flytte til eller fra hus, lejlighed, ældrebolig, plejehjem eller kollegie er Thuesens Møbeltransport i Åarhus, den helt rigtige samarbejdspartner. Vi foretager flytninger lokalt i Århus og omegn, samt til eller fra Sjælland og Fyn.

​Lader du os stå for din flytning er du garanteret, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om opgaven, ligesom alle aftaler om pris overholdes. De sidste 30 år har firmaet arbejdet for glade kunder og det gør vi selvfølgelig stadigvæk.

​Flytning med høj kvalitet

Når vi foretager flytning for private, har vi stort fokus på at vores kunder trygt kan overlade deres ejendele i vores erfarne hænder. Vi behandler alle genstande som var de vores egne – uanset om det er møbler, nips, arvegods eller andet.​ Med vores fulde forsikring er du altid dækket ind.

Har du brug for flyttekasser? Lån kasser af os, leveret og afhentet  – det er typisk billigere end at købe dem!

Regningen på din flytning vil blive sendt på email efter udført arbejde, med 3 dages betaling, medmindre andet er aftalt på forhånd.

Mangel på tid eller kræfter?

Har du ikke tid eller kræfter til at forberede din Flytning? Vi har mange års erfaring med skånsom nedpakning og udpakning. Vi tilbyder også nedtagning af diverse lamper, tv, reoler, billeder m.m samt ophængning på ny adresse. Vi kan også tilbyde bortskaffelse af indbo til genbrug eller forbrændningen, samt kørsel til eller fra Auktionshuse eller depotrum.

Uforpligtende og Gratis tilbud på din flytning

​Vi kigger meget gerne forbi til et uforpligtende og gratis tilbud! det sparer dig for en masse besvær med at beskrive dit indbo og forholdene. Det giver os samtidig en bedre chance for at give en god pris på opgaven. Det tager ca. 10-20 minutter og det kan være når det passer dig. Et tilbud vil blive sendt skriftligt på mail senest 24 timer efter besøget.

Kontakt Oliver for en samtale eller et besøg angående din flytning. Benyt Kontaktformularen eller ring på 86 27 78 01 eller send en mail til Thuesens@live.dk.

Privatflytning der er til at stole på!

Høj kvalitet med vores privatflytning. Flytning for private over hele landet.