Flytning – Privat

Privatflytning – Flytning der er til at stole på

Skal du flytte? så er Thuesens Møbeltransport i Åarhus den helt rigtige samarbejdspartner. Vi foretager flytninger lokalt i Århus og omegn, samt til eller fra Sjælland og Fyn.

​Lader du os stå for din privatflytning, er du garanteret, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om din flytning, ligesom alle aftaler om pris overholdes.

Vi kigger meget gerne forbi og ser på opgaven, det sparer dig for en masse besvær med at beskrive dit indbo og forholdene samt det giver os en bedre chance for at give en god pris på opgaven. Det kan være når det passer dig og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Kontakt Oliver for en aftale.

​Flytning med høj kvalitet i hele landet

Når vi foretager flytning for private, har vi stort fokus på at vores kunder trygt kan overlade deres ejendele i vores ansvar. Vi behandler alle genstande som var de vores egne – uanset om det er service, møbler, nips, arvegods eller andet.​ Med vores fulde forsikring er du altid dækket ind.

Regningen på din flytning vil blive sendt på email efter udført arbejde, med 8 dages betaling medmindre andet er aftalt på forhånd.

Har du ikke tid eller kræfter til at forberede din Flytning? Vi har mange års erfaring med skånsom nedpakning og udpakning. Vi tilbyder også nedtagning af diverse lamper, tv, reoler, billeder m.m samt ophængning på ny adresse. Vi kan også tilbyde bortskaffelse af indbo til genbrug eller forbrændningen, samt kørsel til eller fra Auktionshuse.

Uforpligtende og Gratis tilbud på din flytning

​Kontakt os for en snak eller et uforpligtende besøg omkring din flytning – det er gratis og tager typisk 10 minutter og når det kan være når passer dig. Kontakt Oliver på telefon 86 27 78 01. eller via Kontaktformularen.

Privatflytning der er til at stole på!

Høj kvalitet med vores privatflytning. Flytning for private over hele landet.