Åbningstider: Alle dage fra 8-20

Erhvervsflytning

Hvad kan vi gøre for dig?

Erhvervsflytning – Fuld sikkerhed og tryghed

Mangler I et flyttefirma til jeres kommende kontorflytning er vi den rette samarbejdspartner. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud med gratis besigtigelse, før I skal flytte, sådan garanterer vi at alle forventninger og deadlines mødes. Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, der passer til jeres krav.

Vi kan selvfølgelig også være behjælpelig, hvis I skal flytte internt på kontoret.

God planlægning, undgå spildt arbejdstid

Hos Thuesens Møbeltransport ApS gør vi vores for at minimere jeres downtime. Med god planlægning og forberedelse kan jeres flytning være hurtigt overstået! Når I flytter er det vigtigt, at det kan foregå således, at jeres arbejde bliver påvirket mindst muligt. Derfor tilbyder vi også flytninger i weekender, så jeres flytning kan foregå uden at skabe forstyrrelser i jeres daglige arbejde. Flytning fra A til B uden tabt arbejdstid.

Vi klarer alle dele af opgaven

En erhvervsflytning kan hurtigt blive et stort stykke arbejde men det behøver ikke være besværligt.

Vil I spare tid og kræfter, så kan vi varetage alle dele af opgaven. Alt fra pakning af arkiv og IT, afmontering af skærme og lamper til udpakning og montering på ny adresse. Altid skræddersyede løsninger der matcher jeres behov.

Vi klarer mange opgaver, kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Kontakt vores flyttefirma for et gratis og uforpligtende flyttetilbud

Vi påtager os opgaver i størrelserne 1-25 arbejdspladser eller større, hvis jeres erhvervsflytning kan foregå over flere dage. Hvis I ønsker et tilbud på jeres flytning eller har spørgsmål, så send en mail på Thuesens@live.dk eller ring på 86 27 78 01.

Ofte stillede spørgsmål

Minimer driftforstyrrelser:

  • Det vigtigste ved en firmaflytning er at undgå at forstyrre driften af virksomheden. Hav derfor en plan klar for hvordan der kan flyttes på den mest hensigtsmæssige måde, så I undgår unødige spildte arbejdstimer.

 

Udtænk hvordan indretningen i de nye lokaler skal være:

  • På den måde undgår I at pakke en masse unødvendige genstande, der ikke skal bruges på jeres nye lokation.

 

Informer ansatte i god tid:

  • Der bruges rigtig meget tid på nedpakning, og jo før de ansatte informeres, dets nemmere kan de forberede sig, og få pakket på den smarteste måde.

Ja, vi udlejer og leverer flyttekasser. 

Du kan vælge blot at bruge dem i forbindelse med flytningen, eller hvis du skal have opmagasineret nogle genstande inden du er klar til at flytte ind på din nye adresse.

Det er altid en fordel at bestille din flytning i god tid, da sandsynligheden for at vi kan efterkomme dine ønsker, er større hvis vi ved det i god tid.

Dog bestræber vi os på altid at kunne stå til rådighed for dig, selv hvis der er tale om en akut flytning, så kontakt os og vi finder den bedste løsning.

Ja, vi inkluderer forsikring af dine ejendele fra IF Forsikring i vores flyttetilbud. 

I det meget usandsynlige tilfælde at dine ejendele skulle blive beskadiget under flytningen, dækker vores forsikring alle dine genstande.

Alt efter aftale vil regningen blive sendt til din e-mail efter flytningen er fuldført.

Derfra har vi en betalingsfrist på 3 dage.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme