Mindre Erhvervsflytninger – 1-25 arbejspladser

Erhvervsflytning – Sikkerhed og tryghed

Hos Thuesens Møbeltransport i Aarhus er vi den rette samarbejdspartner, hvis din virksomhed skal have foretaget en erhvervsflytning til en ny adresse eller hvis der skal flyttes rundt internt i virksomheden. Vi har stor erfaring indenfor erhvervsflytninger samt kontor- og virksomhedsflytning, hvorfor vi kan tilbyde jer vores hjælp.

​Vi står klar med god rådgivning​ ved erhvervsflytning

Vi har en mangeårig erfaring indenfor flytning af erhverv. Har i brug for hjælp til adskillelse af kontorinventar og it-udstyr samt samling igen på ny adresse kan vi også hjælpe med dette.

Opbevaring Erhverv

Vi tilbyder pt. ikke opbevaring til Erhverv. Har I brug for lagerplads I forbindelse med en erhvervsflytning så anbefaler vi en af de mange billige og sikre løsninger på markedet. Vi kan stå for kontakten så i ikke skal bruge tid på dette.

Kontakt os for mere information

Vi påtager os opgaver i størrelserne 1-25 arbejdspladser eller flere hvis flytningen skal foregå over flere dage. Hvis I ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, er I mere end velkomne til at kontakte os på telefon 86 27 78 01 eller send en mail på thuesens@live.dk.Vi giver altid et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, hvis jeres firma skal flytte.

Privatflytning der er til at stole på!

Høj kvalitet med vores privatflytning. Flytning for private over hele landet.