Erhvervsflytning – 1 til 25 arbejspladser*

Erhvervsflytning – Sikkerhed og tryghed

Hos Thuesens Møbeltransport i Aarhus er vi den rette samarbejdspartner, hvis din virksomhed skal have foretaget en erhvervsflytning til en ny adresse eller hvis der skal flyttes rundt internt i virksomheden. Vi har stor erfaring indenfor erhvervsflytninger samt kontor- og virksomhedsflytning, hvorfor vi kan tilbyde jer vores hjælp.

God planlægning, undgå spildt arbejdstid.

Når i skal flytte er det vigtigt det kan foregå således jeres arbejde bliver påvirket mindst muligt. Vi bidrager med stor erfaring en god planlægning således i kan blive flyttet fra A til B med mindst muligt tab af arbejdstid.

Opbevaring Erhverv

Har I brug for opbevaring af et mindre kontor eller kontorinventar så samarbejder vi med en partner i Århus hvor vi kan tilbyde opbevaring til kr. 35,- pr. m3.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Vi påtager os opgaver i størrelserne 1-25 arbejdspladser eller flere hvis flytningen kan foregå over flere dage. Hvis I ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer kan i kontakte os via kontaktformularen, telefon 86 27 78 01 eller send en mail på thuesens@live.dk.Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Privatflytning der er til at stole på!

Høj kvalitet med vores privatflytning. Flytning for private over hele landet.