Om os

Flyttefirma med stolt historie

​D. 1/10-2018 blev Thuesens Møbeltransport til Thuesens Møbeltransport IVS.
Med firmaændringen følger der et nyt redigeret design og en ny lastbil,
Vores opgave er stadig at du får en god oplevelse og en gnidnigsfri flytning.

I 25 år har Thuesens Møbeltransport Efft. været ledt af Tommy Nielsen.

​Det populære flyttefirma blev kendt for sin sublime service og fokus på den enkelte kunde, hvor vi stod for hundredvis af flytninger for private og erhverv i Aarhus og det øvrige Danmark.

​Under kedelige omstændigheder blev vores flyttefirma til Thuesens Møbeltransport, da Tommy desværre døde 10. april 2014 efter flere års sygdom.

​Arven fra Tommy, der blev 55 år, går dog videre, og i dag har sønnen, Oliver, overtaget firmaet. Oliver har fulgt med i firmaets gang, siden han blev født. Derfor er de sunde værdier og gode kundeoplevelser stadigvæk i fokus

På trods af de kedelige omstændigheder, har kvaliteten af vores transportfirma aldrig været bedre, og Thuesens Møbeltansport IVS er i dag under videreudvikling med henblik på udvidelse.

Kontakt vores flyttefirma for et gratis tilbud

Thuesens Møbeltransport har hjulpet tusindvis af kunder gennem årene med flytninger og det fortsætter vi med at gøre med et smil.

​Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte Oliver på telefon 86 27 78 01. eller mail thuesens@live.dk eller benyt kontaktformularen.

Privatflytning der er til at stole på!

Høj kvalitet med vores privatflytning. Flytning for private over hele landet.