Om os

Vi er Thuesens Møbeltransport

Flyttefirma med stolt historie

Fra starten af 90’erne drev Tommy Nielsen Thuesens Møbeltransport Eftf. Det populære flyttefirma blev kendt for sin sublime service og fokus på den enkelte kunde, hvor Tommy stod for hundredvis af flytninger for private og erhverv lokalt i Aarhus og i hele landet samt ture til b.la. Sydeuropa.

Efter 25 år i branchen går firmaet videre i arv til Oliver. Det var under kedelige omstændigheder, efter flere års sygdom at Tommy, 55 år, gik bort d. 10 april 2014 og Oliver tog styringen. Oliver har fulgt med i firmaets gang siden han blev født. Derfor er de sunde værdier – gode kundeoplevelser og sikker transport stadigvæk i fokus.

  • D. 1/4-2014 blev Thuesens Møbeltransport Eftf. til Thuesens Møbeltransport
  • D. 1/10-2018 blev Thuesens Møbeltransport til Thuesens Møbeltransport IVS.
    Med firmaændringen fulgte en ny hjemmeside og en ny lastbil der erstatter den gamle.

  • D. 20/2-2020 Blev Thuesens Møbeltransport IVS til Thuesens Møbeltransport ApS.
    Med ændringen fik vi opdateret vores hjemmeside og planer om design på bilen sættes igang.

På trods af de kedelige omstændigheder har kvaliteten af vores arbejde aldrig været bedre og Thuesens Møbeltansport ApS er i dag under videreudvikling med henblik på udvidelse.

Folkene bag Thuesens Møbeltransport

Oliver

Direktør/Ejer/Flyttemand
22 56 58 58

Nick

Flyttemand

Kasper

Handymand/Montør

Altid gratis og uforpligtende tilbud!

Det er tradition i firmaet at lave et besøg i din husstand i forbindelse med et gratis og uforpligtende tilbud. Det skaber de bedste forudsætninger for en problemfri flytning og den bedste pris. Thuesens Møbeltransport har hjulpet tusindvis af kunder gennem årene med flytninger og det fortsætter vi med at gøre med et smil.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte Oliver på telefon 86 27 78 01. eller mail thuesens@live.dk eller benyt kontaktformularen.

Forsikret hos if Danmark​

For at kunne sikre vores kunder de bedste vilkår ved flytninger, har vi hos Thuesens Møbeltransport forsikring hos forsikringsvirksomheden if. Derved er vores kunder sikret på markedets bedre betingelser når det kommer til deres indbo.

Samarbejdspartner til SeniorSupporten

Mangler du hjælp til hverdagens små opgaver og gøremål?
Hus, Have, Indkøb og meget mere.
SeniorSupporten yder assistance til alle med behov.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme