GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLYTNING

Gratis flyttetilbud

HVIS DU BOR I ÅRHUS ELLER OMEGN VIL VI FORETRÆKKE AT KIGGE FORBI TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESIGTIGELSE

Hvis det af geografiske eller andre årsager ikke kan lade sig gøre så kan du udfylde vores formular og vi vil vende tilbage med et overslag på din flytning.

STOR ERFARING MED FLYTNING & MØBELTRANSPORT

Står du foran en kommende flytning, kan du med fordel kontakte os for at høre om muligheden for en gratis besigtigelse af indboet. Vi tager ud i hele Midt- og Østjylland og vurderer opgaven, og kommer derefter med et helt uforpligtende tilbud.

I mere end 25 år har vi stået for sunde værdier og gode kundeoplevelser, og vi stræber altid efter at tilpasse os efter dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver, og vi tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen. Lige fra store og små privatflytninger som hus, lejlighed, plejehjem osv. til erhvervsopgaver som f.eks. kontorflytning.

Vi tilbyder udlejning og levering af flyttekasser, nedpakning af indbo og evt. udpakning på din nye adresse.

Vi tilbyder også totalløsninger, hvor vi kommer med flyttebilen og hjælper med nedtagning og ophængning af f.eks. lamper, tv, billeder, reoler m.m. Uanset størrelsen på opgaven bliver den behandlet seriøst og professionelt af dit flyttefirma i Århus.

THUESENS MØBELTRANSPORT APS STÅR FOR TRYGHED I FORBINDELSE MED FLYTNING

Bor du udenfor dette område, anbefaler vi, at du i stedet bruger vores flytteberegner, og udfylder den så fyldestgørende som muligt, da det vil hjælpe os med at give dig det mest retvisende tilbud. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Thuesens Møbeltransport ApS hjælper med din flytning hele vejen, og vi giver dig mulighed for at skræddersy løsningen lige efter dit behov.

Alle vores tilbud er gældende i 30 dage, og vores flytteservice er dækket af IF Forsikring, så selv hvis uheldet er ude, er dit indbo dækket ind under den medfølgende forsikring.

Udfyld formularen med de nødvendige detaljer og du vil blive kontaktet snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 86 27 78 01 alle dage 8.00-20.00.

Personligt tilbud

Thuesens Møbeltransport ApS er et danskejet flyttefirma i Aarhus. vores erfaring sikrer en nem og smertefri flytning - i alle størrelser.

100% tilfredshed

Når vi udfører et stykke arbejde, er det med fuld forsikring af dine ejendele. Standardforsikringen dækker op til 50.000 DKK pr. enhed og 2 mio. DKK pr. flyttelæs.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Vi er et professionelt flyttefirma, der klarer alle former for flytning - privatflytning og erhvervsflytning!