Få flyttetilbud

Gratis og uforpligtende tilbud på flytning

Stor erfaring med flytning & møbeltransport

Står du foran en kommende flytning, kan du med fordel kontakte os for at høre om muligheden for en gratis besigtigelse af indboet. Vi tager ud i hele Midt- og Østjylland og vurderer opgaven, og kommer derefter med et helt uforpligtende tilbud.

 

I mere end 25 år har vi stået for sunde værdier og gode kundeoplevelser, og vi stræber altid efter at tilpasse os efter dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver, og vi tilbyder derfor rådgivning og hjælp til en effektiv planlægning af flytningen. Lige fra store og små privatflytninger som hus, lejlighed, plejehjem osv. til erhvervsopgaver som f.eks. kontorflytning.

Vi tilbyder udlejning og levering af flyttekasser, nedpakning af indbo og evt. udpakning på din nye adresse. 

Vi tilbyder også totalløsninger, hvor vi kommer med flyttebilen og hjælper med nedtagning og ophængning af f.eks. lamper, tv, billeder, reoler m.m. Uanset størrelsen på opgaven bliver den behandlet seriøst og professionelt af dit flyttefirma i Århus.

Thuesens Møbeltransport ApS står for tryghed i forbindelse med flytning

Bor du udenfor dette område, anbefaler vi, at du i stedet bruger vores flytteberegner, og udfylder den så fyldestgørende som muligt, da det vil hjælpe os med at give dig det mest retvisende tilbud. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Thuesens Møbeltransport ApS hjælper med din flytning hele vejen, og vi giver dig mulighed for at skræddersy løsningen lige efter dit behov. 

Alle vores tilbud er gældende i 30 dage, og vores flytteservice er dækket af IF Forsikring, så selv hvis uheldet er ude, er dit indbo dækket ind under den medfølgende forsikring.

Udfyld formularen med de nødvendige detaljer og du vil blive kontaktet snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 86 27 78 01 alle dage 8.00-20.00.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme