Hjælp til flytning i Skanderborg

Flyttefirma Skanderborg

Professionelt flyttefirma i skanderborg med mere end 25 ÅRs erfaring

Thuesens Møbeltransport er dit pålidelige flyttefirma i Skanderborg. Vi er dedikeret til at gøre din flytteoplevelse så problemfri og glat som muligt. Uanset om du flytter til, fra eller inden for Skanderborg-området, er vi her for at hjælpe med at lette byrden og sikre, at dine ejendele når sikkert frem til destinationen. 

Gratis og uforpligtende besigtigelse

Vi forstår, at ingen to flytninger er ens, og det er grunden til, at vi tilbyder en gratis besigtigelse til vores kunder i Skanderborg og det omkringliggende område. Denne konsultation er en vigtig del af vores forpligtelse til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder præcis dine behov og ønsker

Ved at kontakte os til en besigtigelse kan du forvente:

  1. Personlig Rådgivning: Vores erfarne team vil sidde ned med dig og lytte til dine flyttebehov og ønsker. Vi forstår, at hver flytning er unik, og vi er her for at tilpasse vores tjenester til din situation.

  2. Planlægning af flytningen: Vi vil diskutere alle detaljer vedrørende din flytning, herunder datoer, mængden af ejendele, afstanden til din nye destination og eventuelle særlige krav, du måtte have.

  3. Prisoverslag: Under besigtigelsen vil vi give dig en klar oversigt over omkostningerne ved din flytning. Vi tror på gennemsigtighed, og du vil aldrig blive overrasket af skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger 

Skal vi flytte for dig?

Vi kigger meget gerne forbi til et gratis og uforpligtende tilbud på jeres adresse! 

Det sparer jer for en masse besvær med en detaljeret beskrivelse af jeres indbo og jeres forhold og muligheder for misforståelser. Det giver også en bedre pris, når alle detaljerne er på plads med det samme. Et besøg tager ca. 10-20 minutter og vi aftaler et tidspunkt der passer jer.

Vores flytteservices i Skanderborg

Privatflytning: Uanset om du flytter fra lejlighed, et hus eller en villa, har vi ekspertisen til at håndtere det. Vi tager os af alt, fra nedpakning og indpakning til transport og udpakning.

Erhvervsflytning: Vores flytteservice omfatter også erhvervsflytninger. Vi hjælper virksomheder i Skanderborg med at flytte deres kontorer, lagerlokaler og udstyr effektivt.

Opbevaring: Har du brug for midlertidig opbevaring af dine ejendele? I samarbejde med DitPulterkammer.dk kan vi også tilbyde opbevaring med transport til fordelagtige priser.

Hvorfor vælge os?

Erfarne flytteeksperter

Vores dedikerede team af erfarne flytteeksperter har hjulpet talrige kunder med at flytte sikkert og problemfrit. Uanset om du flytter til en ny lejlighed, hus eller kontor, kan du stole på vores ekspertise

Skræddersyede løsninger

Vi forstår, at ingen to flytninger er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og budget. Vores mål er at sikre, at din flytning er tilpasset præcist til dig. 

Sikkerhed og pålidelighed

Vi sætter sikkerhed og pålidelighed i højsædet. Din ejendom og dine ejendele behandles med omhu, og vi sørger for, at alt når sikkert frem til din destination. Du kan stole på os til at passe på dine ting.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen for vores tjenester varierer afhængigt af faktorer som afstand, mængde af ejendele, emballering, tilgængelighed, forsikringsdækning, tidspunkt og eventuelle ekstratjenester. For at få en nøjagtig pris anbefales det at kontakte os for skræddersyede tilbud.

Det er altid en fordel at bestille din flytning i god tid, mindst en måned før hvis muligt, så sandsynligheden for at vi kan efterkomme dine ønsker, er større.

Vi bestræber os på altid at kunne stå til rådighed for dig, selv hvis der er tale om en akut flytning. Kontakt os og vi finder en løsning.

Det kan være en stressende affære at flytte men med en god planlægning og forberedelse går det glidende. Vi tilbyder en løsning til alle behov.

Til flyttedagen skal følgende være ordnet medmindre andet er aftalt på forhånd.

  • Alt der kan være i flyttekasser skal være pakket, flyttekasserne foretrækkes af en god kvalitet
  • Vægt pr. kasse skal være max 20 kg
  • Lamper, elektronik, hårde hvidevarer og lignende skal være afmonteret
  • Undlad at vande store planter før flytning
  • Har du mange bøger pakkes de bedst fordelt i mange kasser hvor det resterende rum fyldes ud med let inventar.
  • Vi anbefaler at billeder af lærredstræk/uden glasramme pakkes ind i bobleplast, alt andet pakkes godt ind i flyttetæpper.

Ja, vi tilbyder både udlejning af flyttekasser og hjælpematerialer samt salg af engangsartikler som indpakningspapir og bobleplast. Hvis du ønsker køb af flyttekasser i forbindelse med fx opbevaring kan vi også være behjælpelig.

Vi tilbyder levering og afhentning af alle materialer – på et tidspunkt der passer dig.

Din flytning er fuldt forsikret! – fuld forsikring af dine ejendele er altid med i tilbuddet.

Vi gør altid vores bedste for at undgå skrammer men uheld kan ske.

I det uheldige tilfælde at dine ejendele skulle blive beskadiget under flytningen, dækker vores forsikring alle dine genstande.

Hvis du har brug for opbevaring af dit indbo lokalt i Århus eller Midyjylland så kontakt os for et tilbud. Vi finder altid den bedste og billigste løsning. 

  • DitPulterkammer

Personligt tilbud

Thuesens Møbeltransport ApS er et danskejet flyttefirma i Aarhus. vores erfaring sikrer en nem og smertefri flytning - i alle størrelser.

100% tilfredshed

Når vi udfører et stykke arbejde, er det med fuld forsikring af dine ejendele. Standardforsikringen dækker op til 50.000 DKK pr. enhed og 2 mio. DKK pr. flyttelæs.

OVER 30 ÅRS ERFARING

Vi er et professionelt flyttefirma, der klarer alle former for flytning - privatflytning og erhvervsflytning!