Flytnings prisberegner

Få et tilbud online

Online tilbud
  • Hvor flytter du fra?
  • Hvor flytter du til?
  • Tidspunkt for flytning
  • Send mig et tilbud

Hvor flytter du fra?

Hvilken type bolig flytter du fra? *

Fraflytningsadresse

Fraflytning - Hus

Fraflytning - Lejlighed

Er der elevator i bygningen?

Fraflytning - Møbler

Fraflytning - Andet

Er der elevator i bygningen?

Få et online flyttetilbud - Helt uden besigtigelse!

Alle flytninger er forskellige, og det samme er omfanget. Det er derfor meget svært at formidle en pris, uden at have besigtiget opgaven først. Derfor giver vi dig nu muligheden for at få et prisoverslag, uden først at have fået besigtiget dit indbo af os. 

Da vi er et flyttefirma i Århus, kører vi kun ud til gratis besigtigelse i Midtjylland, så derfor har vi udviklet en prisberegner, der kan hjælpe med at give dig et flyttetilbud, alt i mens du sidder komfortabelt derhjemme.

Igennem vores flytnings prisberegner, kan vi vurdere omfanget af din opgave, og derved give dig et tilbud på flytning af dit indbo.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen herunder så detaljeret som muligt, så vi kan give dig et retvisende flyttetilbud. 

Sådan fungerer prisberegneren

For at vores flyttefirma kan give dig et tilbud, har vi brug for at få nogle informationer omkring opgaven. Hvor stor er boligen, hvor tæt møbleret er der, hvor langt skal vi flytte, osv.

Alle disse ting, og gerne flere, er med til at hjælpe os med at estimere prisen på det tilbud, der passer til din opgave. Jo flere detaljer du kan give os, dets mere præcist vil prisoverslaget være.

Først skal vi have informationer omkring din fraflytningsadresse. Her skal du vælge boligtype, hus, lejlighed eller andet. Du kan også vælge kun at få flyttet enkelte møbler. 

Er der tale om et hus, indtastes boligens areal, antal rum, møbelmængde, samt andre anmærkninger. Det samme indtastes, hvis der er tale om en lejlighed. Her skal blot tilføjes ekstra detaljer som etage, tilgængelig elevator og parkeringsafstand til døren. Det samme er gældende for andre typer boliger, som kollegie, plejehjem, ældrebolig, osv.

Til sidst skal du markere om du selv hjælper til med flytningen.

Herefter gentager du samme proces, bare for din tilflytningsadresse denne gang.

Næste skridt er din ønskede dato for flytning, og om flyttedatoen er fleksibel. Det er vigtigt, du får tilkendegivet om din flyttedato er fleksibel, især i de travle perioder først og sidst på måneden, da vi så kan planlægge derefter.

Til sidst skal du blot skrive dine kontaktoplysninger og lade os vide om du helst vil kontaktes over telefon eller e-mail, og inden for 24 timer vil du blive kontaktet af os med et konkret tilbud på din opgave.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme