Flytning Århus: Sådan flytter du nemmest

Står du foran en flytning? Så læs med her og få nogle tips og tricks til, hvordan du får din flytning til at glide nemmest muligt. Vi har mere end 25 års erfaring med private flytninger, lad os guide dig.

Står du foran en privat flytning i Århus eller resten af landet? Så læs med her og få nogle tips og tricks til, hvordan du får din flytning til at glide nemmest muligt. Vi har mere end 25 års erfaring med private flytninger, lad os guide dig.

Vi hos Thuesens Møbeltransport har stået for utallige flytninger i Århus og landet over.  Derved har vi indsamlet en masse erfaringer, der kan komme dig til gode, når du skal flytte. 

En flytning kan ofte virke som en uoverskuelig og vanskelig opgave, man kan dog få en flytning til at glide en del nemmere, hvis man undgår en masse begynderfejl. En god flytning handler for det første om god planlægning. 

Her er nogle gode råd til at få din flytning til at glide 

  • Giv dig selv tiden – en flytning kan hurtigt blive stresset, hvis du kommer i gang for sent. Derfor er det vigtigt at tænke flytning lang tid før dagen rent faktisk kommer. Hvis du tænker forud i god tid inden din flytning, kan du få organiseret dine ting, så bliver det nemmere, når du skal til at pakke ned. 
  • Ikke for tungt – man kan ofte lave den fejl at fx pakke alle bøger ned i samme kasse, så ved man jo, hvor de er, ikke? Ja, det gør du, men kassen bliver alt for tung. Derfor er det en god idé at fordele tunge ting, som bøger, i alle kasser. Så kan man pakke lettere ting oven på de tungere. 
  • Hav det essentielle tæt på – du skal altid tænke forud og pakke de mest essentielle ting i en taske, som du altid har med dig. Ellers kan du hurtigt komme til at mangle fx tandbørste og rent undertøj, når du ankommer til din nye bolig. 
  • Grib muligheden for at få ryddet ud – en flytning er en god mulighed for at få ryddet ud i alle de ting, man egentlig ikke har brug for. Det kunne vi alle nok bruge. Dette gør din flytning en del nemmere i sidste ende. 
  • Brug viskestykker fremfor avis – et viskestykke eller et håndklæde er oplagt til at pakke skrøbelige ting ind i. Det beskytter bedre end en avis og det er desuden mere miljøvenlig. 

Med disse råd kan du få selv den største flytning til at glide en del nemmere end forventet. Udover det, så skader det heller ikke at have en god flyttemand, der er til at stole på. Vi klarer flytninger for private i hele landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme