FLYTNING ÅRHUS: SÅDAN FLYTTER DU NEMMEST

STÅR DU FORAN EN FLYTNING? SÅ LÆS MED HER OG FÅ NOGLE TIPS OG TRICKS TIL, HVORDAN DU FÅR DIN FLYTNING TIL AT GLIDE NEMMEST MULIGT. VI HAR MERE END 25 ÅRS ERFARING MED PRIVATE FLYTNINGER, LAD OS GUIDE DIG.

Står du foran en privat flytning i Århus eller resten af landet? Så læs med her og få nogle tips og tricks til, hvordan du får din flytning til at glide nemmest muligt. Vi har mere end 25 års erfaring med private flytninger, lad os guide dig.

Vi hos Thuesens Møbeltransport har stået for utallige flytninger i Århus og landet over. Derved har vi indsamlet en masse erfaringer, der kan komme dig til gode, når du skal flytte. 

En flytning kan ofte virke som en uoverskuelig og vanskelig opgave, man kan dog få en flytning til at glide en del nemmere, hvis man undgår en masse begynderfejl. En god flytning handler for det første om god planlægning.

HER ER NOGLE GODE RÅD TIL AT FÅ DIN FLYTNING TIL AT GLIDE 

  • Giv dig selv tiden – en flytning kan hurtigt blive stresset, hvis du kommer i gang for sent. Derfor er det vigtigt at tænke flytning lang tid før dagen rent faktisk kommer. Hvis du tænker forud i god tid inden din flytning, kan du få organiseret dine ting, så bliver det nemmere, når du skal til at pakke ned. 
  • Ikke for tungt – man kan ofte lave den fejl at fx pakke alle bøger ned i samme kasse, så ved man jo, hvor de er, ikke? Ja, det gør du, men kassen bliver alt for tung. Derfor er det en god idé at fordele tunge ting, som bøger, i alle kasser. Så kan man pakke lettere ting oven på de tungere. 
  • Hav det essentielle tæt på – du skal altid tænke forud og pakke de mest essentielle ting i en taske, som du altid har med dig. Ellers kan du hurtigt komme til at mangle fx tandbørste og rent undertøj, når du ankommer til din nye bolig. 
  • Grib muligheden for at få ryddet ud – en flytning er en god mulighed for at få ryddet ud i alle de ting, man egentlig ikke har brug for. Det kunne vi alle nok bruge. Dette gør din flytning en del nemmere i sidste ende. 
  • Brug viskestykker fremfor avis – et viskestykke eller et håndklæde er oplagt til at pakke skrøbelige ting ind i. Det beskytter bedre end en avis og det er desuden mere miljøvenlig. 

Med disse råd kan du få selv den største flytning til at glide en del nemmere end forventet. Udover det, så skader det heller ikke at have en god flyttemand, der er til at stole på. Vi klarer flytninger for private i hele landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.