GODE RÅD TIL DIN ERHVERVSFLYTNING

DET ER DE FÆRRESTE, DER HAR ERFARING MED ERHVERVSFLYTNINGER, SOM OFTE KAN VIRKE UOVERSKUELIGE. FÅ NOGLE GODE TIPS TIL, HVORDAN I KLARER JERES ERHVERVSFLYTNING.

Det er de færreste, der har erfaring med erhvervsflytninger, som ofte kan virke uoverskuelige. Få nogle gode tips til, hvordan I klarer jeres erhvervsflytning.

Hos Thuesens Møbeltransport har vi over 25 års erfaring med erhvervsflytninger i Aarhus og hele landet. Denne erfaring gør os til eksperter, når det kommer til erhvervsflytninger. Vi ser ofte, at vores kunder har svært ved at overskue denne proces og mangler gode råd, både når det kommer til interne flytninger og flytninger ud af huset. 

Derfor vil vi gerne dele ud af vores erfaring på området. Du kan nemlig spare rigtig meget tid og bøvl, hvis du er godt forberedt. Alle flytninger afhænger af god planlægning. Hvis du er godt forberedt, kan det ikke gå helt galt. 

Når det kommer til erhvervsflytninger handler det om at være oppe og køre så hurtigt så muligt. Der er ingen grund til at miste flere arbejdstimer, end højst nødvendigt. 

HER FÅR DU VORES RÅD TIL, HVORDAN DU SKAL FORBEREDE DIN ERHVERVSFLYTNING: 

  • Få dine medarbejdere med om bord – det er vigtigt at hele din virksomhed er forberedt på en flytning. Hvis alle medarbejdere er fuldstændig klar, når dagen kommer, så kommer din flytning til at glide en del nemmere. Det er også en god idé at tildele hver medarbejder en privat flyttekasse, så de nemt kan finde deres ting igen. 
  • Få ryddet ud – en flytning er altid en god chance for at få ryddet ud af de ting, I ikke længere har brug for. Så er der mindre at flytte og det bliver nemmere at finde plads på jeres nye kontor. I kan med fordel sætte en affaldscontainer op, inden jeres flytning, så kan jeres medarbejdere løbende få ryddet ud. 
  • Planlægning – det er vigtigt at være klar over, hvordan I vil indrette jeres nye kontor. Med en fast plan for, hvor alt skal være og hvor de forskellige medarbejdere skal sidde, bliver udpakningen mindre kaotisk. 
  • Det essentielle først – hvis I står overfor en større flytning af jeres virksomhed, så gælder det om at prioritere. Hav en liste over, hvilke ting, der er vigtigst for at komme op og køre igen. 

Med disse råd kan du få selv den største flytning til at glide en del nemmere end forventet. Udover det, så skader det heller ikke at have en god flyttemand, der er til at stole på. Vi klarer erhvervsflytninger i hele landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.