Gode råd til din erhvervsflytning

Erhvervsflytning
Det er de færreste, der har erfaring med erhvervsflytninger, som ofte kan virke uoverskuelige. Få nogle gode tips til, hvordan I klarer jeres erhvervsflytning.

Det er de færreste, der har erfaring med erhvervsflytninger, som ofte kan virke uoverskuelige. Få nogle gode tips til, hvordan I klarer jeres erhvervsflytning.

Hos Thuesens Møbeltransport har vi over 25 års erfaring med erhvervsflytninger i Aarhus og hele landet. Denne erfaring gør os til eksperter, når det kommer til erhvervsflytninger. Vi ser ofte, at vores kunder har svært ved at overskue denne proces og mangler gode råd, både når det kommer til interne flytninger og flytninger ud af huset. 

Derfor vil vi gerne dele ud af vores erfaring på området. Du kan nemlig spare rigtig meget tid og bøvl, hvis du er godt forberedt. Alle flytninger afhænger af god planlægning. Hvis du er godt forberedt, kan det ikke gå helt galt. 

Når det kommer til erhvervsflytninger handler det om at være oppe og køre så hurtigt så muligt. Der er ingen grund til at miste flere arbejdstimer, end højst nødvendigt. 

Her får du vores råd til, hvordan du skal forberede din erhvervsflytning: 

  • Få dine medarbejdere med om bord – det er vigtigt at hele din virksomhed er forberedt på en flytning. Hvis alle medarbejdere er fuldstændig klar, når dagen kommer, så kommer din flytning til at glide en del nemmere. Det er også en god idé at tildele hver medarbejder en privat flyttekasse, så de nemt kan finde deres ting igen. 
  • Få ryddet ud – en flytning er altid en god chance for at få ryddet ud af de ting, I ikke længere har brug for. Så er der mindre at flytte og det bliver nemmere at finde plads på jeres nye kontor. I kan med fordel sætte en affaldscontainer op, inden jeres flytning, så kan jeres medarbejdere løbende få ryddet ud. 
  • Planlægning – det er vigtigt at være klar over, hvordan I vil indrette jeres nye kontor. Med en fast plan for, hvor alt skal være og hvor de forskellige medarbejdere skal sidde, bliver udpakningen mindre kaotisk. 
  • Det essentielle først – hvis I står overfor en større flytning af jeres virksomhed, så gælder det om at prioritere. Hav en liste over, hvilke ting, der er vigtigst for at komme op og køre igen. 

Med disse råd kan du få selv den største flytning til at glide en del nemmere end forventet. Udover det, så skader det heller ikke at have en god flyttemand, der er til at stole på. Vi klarer erhvervsflytninger i hele landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.


Trustpilot

Thuesens Møbeltransport

Anmeldelser

Margorzata Tujakowska 4. August 2020

Trustpilot
Super service!
Thuesens Møbeltransport har lige hjulpet os med at flytte lejligheder i Aarhus C. Kommunikation med Oliver var nem og hurtig. Han og has kollega kom til den aftalte tid og meget professionelt flyttede vores ting uden problemer eller skader. De var hurtige, flinke og til en rigtig god pris. Mange tak for hjælp!

Kenneth Albjerg Laugesen 18. Juni 2020

Trustpilot
Flytning fra Odder - Fredericia
Vi har brugt Thuesens Møbeltransport ifm. vores flytning fra Odder (rækkehus) til Fredericia (hus).

Da vi i sin tid skulle beslutte, hvem der skulle udføre flytningen for os indhentede vi et sted mellem 8 - 12 tilbud. Det virkede meget uoverskueligt med mange forskellige typer priser, og det virkede ikke klart om både prisen ville holde, og hvad de forskellige tilbud præcist indeholdt.
Grunden til, at vi valgte Thuesens Møbeltransport var, at de tilbød at komme ud og se vores ting, hvorfra de kunne give en fast pris med faste betingelser. Dette gjorde, at alt usikkerhed ifm. prisen og rammerne forsvandt. Derudover lå de prismæssigt fornuftigt.

På selve flyttedagen flyttede de det hele med stor tilfredsstillelse, hvor de både var hurtige, effektive og har passet rigtig godt på vores ting.

Vi giver derfor Thuesens Møbeltransport de bedste anbefalinger.

Tove 28. marts 2019

TrustPilot
Jeg kan absolut anbefale Thuesens Møbeltransport. Alt blev ordnet tilfredsstillende med godt humør.

Johan 22. april 2019

TrustPilot
Super service og meget arbejdsomme og flinke flyttefolk.

Lene 13. juni 2019

TrustPilot
Rigtig fin service af hurtige, effektive og meget søde unge flyttefolk. Kan helt bestemt anbefale Thuesens Møbeltransport.

Eva 10. juli 2019

TrustPilot
Professionelt firma med seriøse flyttemænd :-) Jeg kan virkelig anbefale Thuesens Flytteforretning. Oliver og hans kollega var meget søde og venlige og selvom det var en af sommerens varmeste dage tog de det med et smil og sved på panden. Aftalen med aflevering/afhentning fungerede perfekt efter aftalte tidspunkter...

Janne Kastbjerg - Leder af Kareten 23. Februar 2020

Trustpilot
Thuesens Møbeltransport flyttede indholdet af vores dagtilbud for 110 børn over i en ny institution.
Flytningen foregik på en absolut tilfredsstilende måde. Vi oplevede en behagelig og professionel tilgang fra aftalen blev lavet og til de sidste ting var flyttet. Flyttefolkene udførte flytning med smil og alt blev flyttet uden at nogen ting tog skade.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thuesens Møbeltransport.

Susanne 10. februar 2020

TrustPilot
SUPER god oplevelse med dem/jer. Det gik over al forventning, og der hvor der opstod tvivl, snakkede vi om det, og svaret var altid: Det finder vi ud af. Den bedste flytning jeg har haft, og jeg har flyttet flere gange for at nå mit mål om rækkehus. Kan virkelig anbefales, og det gør jeg rigtig gerne til omgangskredsen, når de skal flytte. TAK Oliver og Nick

Lotte 23. august 2019

TrustPilot
Jeg havde i dag stor hjælp af Thuesens Møbeltransport. De var søde, effektive og ordentlige og jeg kan kun anbefale dem.

Elsebeth 17. januar 2020

TrustPilot
Super god oplevelse. Var hurtige til at afgive tilbud efter besigtigelse og kom til aftalte tid, da vi skulle flytte. Søde, venlige og effektive unge mennesker, som udviste stor professionalisme